درسهای از قرآن - درس های از قرآن
درسهای از قرآن - درس های از قرآن

پاسخ سوالات مسابقه درس هایی از قرآن

 

 فایل صوتی / باید ها و نبایدهای ضروری در روابط زناشویی (+18)

 

 

درسهایی از قرآن موضوع: خطر سبک شمردن نماز

 

تاریخ آغاز:1393/6/6
تاریخ پایان:1393/6/12

  همچنین می توانید با ارسال عدد 5رقمی "13122" به شماره پیامک 3000114 در مسابقه پیامکی بصورت جداگانه شرکت کنید

 

 


سوالات و پاسخ مسابقه در ادامه مطلب




تاریخ: شنبه 8 شهريور 1393برچسب:پاسخ سوالات مسابقه درس هایی از قرآن,
ارسال توسط مهدی

 

خطر سبک شمردن نماز

تاریخ پخش: 30/05/93

بسم الله الرحمن الرحیم

«الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی»

چون بیننده‌ها بحث را شبی می‌بینند که شب شهادت امام صادق(ع) هست، یک حدیث معروفی از امام صادق است که ما روز قیامت به کسانی که نماز را سبک شمرند کمک نمی‌کنیم. من این سبک شمردن نماز را دیشب مطالعه کردم، حدود سی رقم استخفاف از سی گروه نوشتم. همه اینهایی که پای تلویزیون هستند ببینند که خدای نکرده گرفتار این نباشیم.

1- محروم شدن از شفاعت اولیای خدا

موضوع: سبک شمردن نماز. «لَا یَنَالُ‏ شَفَاعَتَنَا مَنِ اسْتَخَفَّ بِالصَّلَاةِ» (کافی/ج3/ص270) شفاعت ما به کسی که نماز را خفیف شمارد، نمی‌رسد. استخفاف نماز را از کجا شروع کنم؟

1- عدم شناخت نماز، این برای وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم و ارشاد و تبلیغات و صدا و سیما و کسانی که مسؤولین فرهنگی هستند. باید اسرار نماز را به مردم بگویند. نماز راز دارد. وقتی از امام رضا می‌پرسند چرا نماز صبح را بلند بخوانیم، مغرب را بلند بخوانیم، نماز ظهر را آرام بخوانیم؟ امام رضا فرمود: این راز دارد. صبح و مغرب در تاریک و روشنی است. داد بزن! ظهر هوا روشن است، می‌بینند. نیازی به داد زدن نیست. وقتی سؤال می‌کنند دو سجده چیست؟ می‌فرماید: سجده اول نشان دهنده این است که ما اول خاک بودیم. خاک گندم و برنج شد. گندم و برنج نطفه شد و نطفه انسان شد. سجده اول یعنی خاک بودیم. سر از سجده برمی‌داریم، یعنی به دنیا آمدیم. سجده دوم یعنی... یعنی به خاک برمی‌گردیم و می‌میریم. از سجده دوم سر برمی‌داریم یعنی قیامت می‌شود. نماز راز دارد. پر از راز و رمز است.

وقتی شما رکوع می‌روید، می‌گویید: «سبحان ربی العظیم» نمی‌گویید: «سبحان ربی الاعظم». در سجده می‌گویید: «سبحان ربی الاعلی» زور عظیم بیشتر است یا زور اعلی؟ بگویم: عالم و اعلم، کدامیک مهمتر است؟ اعلم! عظیم چون وقتی آدم خم می‌شود، هنوز تواضعش... مثل آدمی که خم می‌شود عکس می‌گیرد، نصف اتاق را می‌تواند عکس بگیرد. اما یک کسی که خوابیده عکس بگیرد، تمام سقف را عکس می‌گیرد. کسی که خم شد، خدا نزد او عظیم است. وقتی زمین خورد، خدا نزد او عالی نیست، اعلی است. در دعا داریم وقتی وضو می گیریم، صورتت را می‌شویی بگو: خدایا در قیامت بعضی از مجرمین صورتشان سیاه است، آن روزی که مرا زنده می‌کنی، رو سیاه نباشم. وقتی دست راستت را می‌شویی، دعایش این است که خدایا روز قیامت نامه عمل مرا دست راستم بده. مثل در کلانتری یا ارتش یک سرنیزه است. این سرنیزه یعنی چه؟ یعنی اینجا محل قدرت است. سر نیزه یک نشانه است.

2- نشر معارف و اسرار نماز در مراکز آموزشی

ادامه مطلب

نوع مطلب : متن مسابقه قرآنی ، 
برچسب ها : درسهایی از قرآن، درسهایی از قران، درس هایی از قران، جواب درسهایی از قران، پاسخ درسهایی از قرآن، جواب درسهایی از قران این هفته، جواب سوالات درسهایی از قرآن،
لینک های مرتبط : پاسخ سوالات مسابقه درس های از قرآن، پاسخ سوالات مسابقه درس هایی از قرآن،

 




تاریخ: جمعه 31 مرداد 1393برچسب:,
ارسال توسط مهدی

تفسیر سوره عصر

تاریخ پخش: 02/05/93

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله رب العالمین، اللهم صل علی محمد و آل محمد.

«الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی»

چون ماه رمضان یک آیه قرآن خواندن، ثواب یک ختم قرآن دارد، این سوره ی والعصر را همه با هم بخوانید، من امشب تفسیر سوره ی والعصر را برایتان یک مقداری که بیست و هفت هشت دقیقه تا نیم ساعت، وقت دارم، در این نیم ساعت فشرده ای از تفسیر سوره ی والعصر را بگویم. پس هر کس صدای من را می شنود، با من بخواند.

«بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـنِ الرَّ‌حِیمِ. وَالْعَصْرِ‌ (1) إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ‌ (3) إِلَّا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ‌(3)»

خدایا اگر این تلاوت، اگر این یک لحظه ای که ما دو سه آیه خواندیم، اگر ثواب دارد، هدیه به امام رضا(ع) که در خانه اش هستیم. و اما تفسیر...

 

 
ادامه مطلب



تاریخ: دو شنبه 6 مرداد 1393برچسب:تفسیر سوره عصر,
ارسال توسط مهدی

درسهایی از قرآن

 
موضوع: قرآن و مدعیان دروغگو


تاریخ آغاز: 29/3/1393
تاریخ پایان:1393/4/04
 
همچنین می توانید با ارسال عدد 5رقمی "13223" به شماره پیامک ۳۰۰۰۱۱۴ در مسابقه پیامکی بصورت جداگانه شرکت کنید
 
 

ادامه مطلب



تاریخ: شنبه 31 خرداد 1393برچسب:پاسخ مسابقه درسهايي ازقرآن 29-03-93,
ارسال توسط مهدی

درسهايي از قرآن
 
موضوع: نقش ولايت فقيه در نظام اجتماعي


تاريخ آغاز: 15/3/1393

تاريخ پايان:1393/3/21

 
همچنين مي توانيد با ارسال عدد 5رقمي "13132" به شماره پيامک 3000114 در مسابقه پيامکي بصورت جداگانه شرکت کنيد

 


ادامه مطلب




تاریخ: یک شنبه 18 خرداد 1393برچسب:درسهايي از قرآن,درسهايي از قران,درس هايي از قران,جواب درسهايي از قران,پاسخ درسهايي از قرآن,جواب درسهايي از قران اين هفته,جواب سوالات درسهايي از قرآن,جواب درسهايي از قرآن,درس هايي از قرآن,پاسخ سوالات درسهايي از قران,درسهايي ازقران,جواب درس هايي از قران,جواب سوالات درسهايي از قرآن آقاي قرائتي,جواب درس هايي از قرآن,پاسخ سوالات درسهايي از قرآن,درسهايي از قران جواب,درس هايي ازقران,پاسخ درسهايي از قران,جواب سوالات درسهايي از قران,جواب مسابقه درسهايي از قرآن,درسهايي ازقرآن,پاسخ درس هايي از قران,سوالات درسهايي از قرآن آقاي قرائتي,جواب سوالات قرائتي,جواب سوال هاي درسهايي از قران,پاسخ مسابقه درسهايي از قرآن,درسهاي از قران,درسهايي از قرآن قرائتي,مسابقه درسهايي از قرآن,درسهايي از قرآن,جواب سوالات درس هايي از قران,درس هايي ازقرآن,سوالات درسهايي از قرآن,جواب سوالات درس هايي از قرآن,درسهايي از قران,جواب درسهايي ازقران,پاسخ سوالات درس هايي از قران,پاسخ سوالات درس هايي از قرآن,درس هايي از قران,پاسخ سوالات مسابقه درسهايي از قرآن,پاسخ درس هايي از قرآن,درس هاي از قران,جواب درسهايي از قرآن,پاسخ سوالات قرائتي,جواب درس هايي ازقران,سوالات قرائتي,جواب سوالات مسابقه درسهايي از قرآن,جواب سوالات درسهايي از قرآن,درس هايي از قران قرائتي,سوالات درسهايي از قران,www,dgh,blogsky,com,پاسخ درسهايي ازقران,جواب سوال هاي درس هايي از قران,جواب درسهاي از قران,جواب درسهايي از قران قرائتي,قرائتي درسهايي از قرآن,سوالات درس هايي از قران,پاسخ سوالات اقاي قرائتي,جواب مسابقه درسهايي از قران,پاسخ درسهايي از قرآن,
ارسال توسط مهدی
ارسال توسط مهدی

آسان‌گيري در ازدواج و زندگي

تاريخ پخش: 18/02/93

بسم الله الرحمن الرحيم

«الهي انطقني بالهدي و الهمني التقوي»

در خدمت عروس و دامادهاي دانشجو هستيم. اين ازدواج دانشجويي يک خوبي دارد، که ازدواج است. يک بدي دارد که چرا از دانشجويي شروع شد. ازدواج دبيرستاني بايد باشد. ازدواج سنش در دبيرستان است، نه در دانشگاه! دانشگاه دير است. سال اولش هم دير است. منتهي ما چون يک آداب و رسومي را تراشيديم در آن گير کرديم، مثل بت پرست‌ها شديم. بت‌پرست‌ها با دست خودشان مجسمه مي‌تراشيدند و بعد مقابل آن گريه مي‌کردند. گفتند: «قالَ أَ تَعْبُدُونَ ما تَنْحِتُونَ» (صافات/95) با دست خودت تراشيدي و حالا گريه مي‌کني؟ ما هم با دست خودمان آداب و رسومي را به ازدواج آسان گره زديم، بعد در آن مانديم. الآن اين قيدهايي که در جامعه ما است، بسياري‌اش را ندارد. ازدواج خيلي آسان است.

اصل ازدواج که مي‌گويم بايد زود باشد، براي اين است که مي‌خواهد مدرکش را بگيرد. مدرک به ازدواج چه کار دارد؟ اگر يک کسي تشنه است، مي‌گويد: آب مي‌خواهم. مي‌گويم: آب مي‌خواهي؟ انشاءالله بعد از ليسانس به تو آب مي‌دهم! اين حرف منطقي است؟ تشنه است آب مي‌خواهد. لذا سن ازدواج بالا رفته و کار بسيار بدي شده است. دخترهاي سن بالا، پسران سن بالا، شما الآن هر کدام بايد سه، چهار تا بچه داشته باشيد. دير شده است.  
ادامه مطلب




تاریخ: چهار شنبه 24 ارديبهشت 1393برچسب:آسان‌گيري در ازدواج و زندگي,
ارسال توسط مهدی
ارسال توسط مهدی

راه‌های پیشگیری از جرم(۲)

تاریخ پخش: 04/02/93

بسم الله الرحمن الرحیم

«الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی»

بحث ما درباره‌ی پیشگیری از جرم است. یک نگاهی به دین که بکنیم، می‌بینیم همه پیشگیری از جرم است. خود توحید پیشگیری از طاغوت است. خود نبوت و امامت پیشگیری از این است که انسان سراغ افراد غیر معصوم برود. نماز، خودش پیشگیری است. «إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‏ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْکَر» (عنکبوت/45) حدود 46 نخ حقوقی من در نماز پیدا کردم. یعنی نماز در 46 مورد با حقوق مردم رابطه دارد. مثلاً نماز و حق کودک، نماز و حق همسر، نماز و حق والدین، نماز و حق همسایه، نماز و جامعه، نماز و حیوان، اگر سگی تشنه است، شما حق نداری وضو بگیری. باید آب را به سگ بدهی و تیمم کنی. سگ حق دارد. اگر یک حوضی است، آجرهایش غصبی است، وضو گرفتن در آن مشکل دارد. مکانش، زمانش، فضایش، عرض کردم 46 نخ حقوقی را البته من هم ملا و فقیه نیستم. همینطور سرانگشتی و رفتم دانشکده‌ی علوم حقوق، گفتم اگر ما خواسته باشیم، مردم خواسته باشند، یک نماز درست، انسان را یک آدم قانونمند می‌کند. یک آدمی می‌کند که دیگر به حق هیچ‌کس...

اگر پدر و مادر گفت: در خانه پیش من بنشین. مسجد نرو. دختر و پسر حق ندارد مسجد برود. اگر خانم شما در خانه می‌ترسد، خانه‌ی شما بیرون شهر است، یا همسایه‌ها نیستند، خلوت است به هر حال به یک دلیلی این خانم شما می‌ترسد. شما حق نداری مسجد بروی، در خانه نماز بخوان. پیامبر نمازش را طولانی کرد، گفتند: یا رسول الله طولانی‌اش کردی؟ فرمود: این کوچولوها روی کمرم رفتند بازی کنند، می‌خواستم بازی بچه‌ها بهم نخورد. خود «إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‏ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْکَر» خوب! 
ادامه مطلب

 




تاریخ: شنبه 6 ارديبهشت 1393برچسب:راه‌های پیشگیری از جرم(۲),
ارسال توسط مهدی
ارسال توسط مهدی
ارسال توسط مهدی
ارسال توسط مهدی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 105
بازدید دیروز : 27
بازدید هفته : 160
بازدید ماه : 146
بازدید کل : 90064
تعداد مطالب : 149
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1